Thule Spirit 820 suksiboksiSuksiboksien, veneen, autonkuljetustrailerin, kattotelineiden ja pyörätelineiden vuokraus Jyväskylä


Vuokraamme suksibokseja, kattotelineitä, pyöränkuljetustelineitä, jarrullista peräkärryä ja venettä sähkömoottorilla Jyväskylässä Säynätsalossa.


Kattotelineitä saatavilla lähes kaikkiin autoihin joissa kattokaiteet. Vuokrattavana myös Thulen automallikohtaisia telineitä kattoihin joissa pintakiskot tai kiinnityspisteet. Kuljetuspalvelu Jyväskylän keskustan, Muuramen ja Säynätsalon alueella.


Voit vuokrata suksiboksin esimerkiksi Lapin lomareissulle. Lukitussa ja umpinaisessa tilassa kuljetat suksien ja lumilautojen lisäksi myös muuta tavaraa. Suksiboksi toimii myös kesällä lisätilana tavaran kuljetukseen.


Kattotelineisiin kiinnitettävillä Thule Proride 591 pyöränkuljetustelineillä kuljetat yhden tai kaksi pyörää kätevästi auton katolla. Katolla pyörä likaantuu huomattavasti vähemmän kuin peräkoukkuun kiinnitettävissä telineissä.


Vuokraamme myös Blyss Monza autonkuljetustraileria. Jarrullinen kärry on varustettu irroitettavalla pressukatoksella(kapelli).Aintaar

Vuorenlahdenkatu 27

40900 Säynätsalo


Varaukset ja tiedustelut:

vuokraus@aintaar.fi

Puhelin iltaisin: 040 543 6552Talvinen maisema Muuratsalo

Aintaar 2020